Megbízható partner!

Hosszútávú kapcsolat!

Karrier 1 program - hobby szint

A Hobby Karrier szinten, mindössze egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre és némi szorgalomra van szükséged a tevékenység végzéséhez. Nincs a képzettségre illetve egyéb technikai felszereltségre vonatkozó előírásunk, hiszen a feladatod mindössze annyi, hogy a Számodra létrehozott biztosítási weboldalt népszerűsítsd, terjeszd barátaid ismerőseid körében. Elvárjuk Tőled, hogy ebbe a tevékenységbe rendszeresen fektess energiát és hetente legalább 1 db, a weboldaladon létrejött biztosítással bizonyítsd, hogy érdemes számodra fenntartanunk és folyamatosan frissítenünk egy biztosítási weboldalt. Ezt a tevékenységet magánszemélyként és vállalkozóként is végezheted, és később, ha sikeres vagy továbbléphetsz a felsőbb karrier szintekre.

Karrier 2 program - üzletkötői szint

Az üzletkötői Karrier szintre kerülés feltétele, hogy rendelkezz független biztosításközvetítői képesítéssel, illetve bármely főiskolán vagy egyetemen szerzett diplomával, ami alapján regisztrálthatunk a PSZÁF-nál a CLB közvetítőjeként. Elvárjuk Tőled a rendszeres üzletkötést, melyhez támogatásként biztosítjuk számodra a CLB Ügyfélszolgálati irodák felszereltségét (tárgyaló, telefon, nyomtató) valamint a CLB ügyfélbázisát. Tevékenységedet vállalkozói formában végezheted

Karrier 3 program - iroda szint

Az iroda programba való bekerülés feltétele, hogy rendelkezz egy utcára nyíló, az ügyfeleink részére megközelíthető iroda helyiséggel, valamint legalább 3 üzletkötővel, akinek a tevékenységét felügyeled. A biztosítások megkötéséhez természetesen szükséges legalább egy internetkapcsolatos számítógép, szkenner és nyomtató is. Az iroda Karrier tevékenységet a CLB regisztrált közvetítőjeként végezheted, vállakozói formában.